Enemmän kuin siistiä – digitaalinen vallankumous helpottaa arkeasi

By
1 Minute Read

Uusi digitaalinen palvelumme tarjoaa sinulle jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia. Saat kätevän tavan nauttia tarjoamistamme eduista ja pitää kanssamme yhteyttä. Siivousta emme sentään lupaa tehdä digitaalisesti – siitä huolehtivat aina taitavat ammattilaisemme. 

iss_blogi_kuvitus_digitaalinen_vallankumous_1500x1288

Sinun tyytyväisyytesi siivouspalvelujen asiakkaana on meille ykkösasia. Haluamme olla entistäkin helpommin lähestyttäviä ja palvella sinua nopeasti. Uusi digitaalinen palvelumme on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Saat jatkossa suoraan sähköpostiisi: 

  • Tietoa uusista siivoukseen liittyvistä trendeistä ja palveluista
  • Ajankohtaisia vinkkejä siistimpään arkeen
  • Siivouksen vuosikellon, jonka avulla pidät tilasi kunnossa ympäri vuoden 
  • Sesonkiin sopivia tarjouksia
  • Säännölliset tarve- ja tyytyväisyyskyselyt
  • Digitaalisen palautekanavan 

Meille siivouksen digitaalinen vallankumous tarkoittaa, että ennakoimme tulevia tarpeitasi, kuuntelemme sinun toiveitasi entistäkin tarkemmin ja käsittelemme palautteesi aina nopeasti. Digitaalisen palvelun rinnalla tuttu siivoustiimisi palvelee sinua kuten tähänkin asti. 

 

Sweep-hahmo_erottava_elementti

Oletko jo tutustunut DirectAppi-sovellukseen? Se helpottaa päivittäistä asiointia kanssamme ja palvelee sinua säännöllisen sähköpostiyhteydenpidon lisäksi. 

Lataa DirectAppi ja olemme aina lähelläsi

DirectAppi-sovellus helpottaa yhteydenpitoa, asiointia ja palautteen antamista suoraan älypuhelimestasi. Löydät sieltä myös linkin ajankohtaisiin uutisiin, blogeihin ja vinkkeihin. 

iss_direct_app_mockup_hehkulla-1

DirectAppista voit soittaa tai lähettää viestin omalle yhteyshenkilöllesi ja vaikkapa pyytää tarjouksen lisäpalvelusta. Pystyt myös näppärästi tekemään lisätyöpyyntöjä ja antamaan meille kuvallista palautetta. Kätevää, eikö totta!

Lataa DirectAppi-ohjeet

Lataa käyttäjän opas

 


Lataa DirectAppi

google_play_issdirect   apple_store_issdirect

 

 

Picture of ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan toimija. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

Author