Lomakausi alkaa – siistiä kesää!

By
1 Minute Read

Kesä ja lomakausi lähestyvät, ja monella on mahdollisuus vetää henkeä hiukan pidempään – niin myös monella siivojallamme. Siivoustyöt toimitiloissasi eivät kuitenkaan katkea, sillä vakisiivoojien lähtiessä vapaalle remmiin astuvat ahkerat tuuraajat. Vuonna 2024 tarjoamme töitä noin 200 kesätyöntekijöille.

Vuodenvaihteessa toimitilojen käyttäjien määrä usein vähenee, kun moni vaihtaa hetkeksi vapaalle. Useassa toimitilassa suoritetaan sovittuja vuosittaisia kausitöitä, kuten lattioiden peruspesuja ja vahauksia, tekstiililattioiden pesuja tai yläpölyjen poistoja.

Ansaitulle vapaalle lähtee todennäköisesti myös tilojesi vakituinen siivooja, ja puikkoihin hyppää tuuraaja, joka usein on lisäansioita tienaava opiskelija. Kesätyön avulla nuori saa arvokasta kokemusta työelämästä sekä käytännön tietoa erilaisista työ- ja koulutusvaihtoehdoista. Loma-aikana tehtävät työt ovat monelle myös ensimmäinen paikka ansaita omaa rahaa. Meillä kausityöntekijät saavat aina asiallisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.


Miten kesälomakausi vaikuttaa siivouspalveluihisi?

Vastuulliseen työnantajuuteen kuuluu kaikkien työntekijöiden perehdyttäminen sekä työturvallisuuskäytäntöjen aukoton opastaminen, jotka ovat avaintekijöitä lomatuuraajien onnistumiseen. Tuuraajan perehdytyksestä vastaa yrityksesi tuttu palveluesimies tai palveluohjaaja, jonka tehtävä on varmistaa, että työntekijällä on riittävät tiedot ja taidot onnistua tehtävässään. Tarjoamme lisäksi kaikille kausityöntekijöillemme laajan verkkokoulutusmahdollisuuden, jossa he pääsevät opiskelemaan teoriaa ja perehtymään yrityksemme tapaan toimia.

Aluksi kesätyöntekijä tutustuu toimitiloihinne ja perehtyy työtehtäviin opastetusti. Ensimmäisten päivien aikana käydään läpi kohteen työturvallisuusasiat, siivousrytmit sekä siivoustekniikat. Varsinainen työ alkaa vasta perehdytyksen jälkeen.

Alku vaatii totuttelua

Ensimmäiset työpäivät ovat monelle opettavaisia ja mielenkiintoisia, mutta ne voivat myös olla jännittäviä ja raskaita. Alussa kaikki on uutta ja tiedon sulattamiseen saattaa mennä muutamia päiviä. Toivommekin, että osoitamme ymmärrystä ja että annamme yhdessä kesätyöntekijälle mahdollisuuden onnistua työssään.

Toivomme suuren osan kesätyöntekijöistä palaavan remmiin taas ensi kesäksi tai jopa hakevan meille vakituiseen työsuhteeseen.

Ota yhteyttä milloin vain

ISS Direct -palvelukonseptiimme kuuluu, että voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Se käy kätevästi DirectAppi-sovelluksella, jonka saat käyttöösi lataamalla sen maksutta puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröitymällä käyttäjäksi työsähköpostiosoitteellasi.

Kun jätät viestin sovelluksen kautta, järjestelmään muodostuu työpyyntö, joka välittyy suoraan yrityksellesi nimetylle palveluesimiehelle ja -ohjaajalle.

ISS Direct Tukikeskuksen asiakaspalvelutiimiltä saat henkilökohtaista palvelua arkisin kello 8–17 numerosta 020 515 9543 tai osoitteesta direct@iss.fi.

Hyvää kesää!

Picture of ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan toimija. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

Author