Lomakausi alkaa – siistiä kesää!

By
1 Minute Read

Tarjoamme vuosittain satoja kesätyöpaikkoja, jotka ovat hyviä ponnahduslautoja työelämään. Monelle nuorelle ISS on ensimmäinen kesätyöpaikka, mutta useat kokeneemmatkin työntekijät palaavat kesätöihin ISS:lle esimerkiksi opiskeluiden päätyttyä.

Kesätyön avulla nuori saa arvokasta kokemusta työelämästä sekä käytännön tietoa erilaisista työ- ja koulutusvaihtoehdoista. Kesätyöt ovat monelle myös ensimmäinen paikka ansaita omaa rahaa. Meillä kesätyöntekijät saavat aina asiallisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

ISS Directille hyvin järjestetty kesätyö on erinomainen mahdollisuus luoda suhde potentiaalisiin vakituisiin työntekijöihin sekä kantaa yhteiskuntavastuuta nuorten työllistäjänä. Jokaisen ISS:läisen velvollisuus onkin toimia esimerkkinä uusille työntekijöillemme sekä osaltaan taata heille positiivinen kesätyökokemus.


Miten kesälomakausi vaikuttaa siivouspalveluihisi?

Kesällä toimitilojen käyttäjien määrä vähenee, kun iso osa henkilöstöstä vaihtaa vapaalle. Useassa toimitilassa suoritetaan sovittuja vuosittaisia kausitöitä kuten lattioiden peruspesuja ja vahauksia, tekstiililattioiden pesuja tai yläpölyjen poistoja.

Ansaitulle kesälomalle lähtee myös tilojesi vakituinen siivooja, ja puikkoihin hyppää kesätyöntekijä.

Vastuulliseen työnantajuuteen kuuluu kaikkien työntekijöiden perehdyttäminen sekä työturvallisuuskäytäntöjen aukoton opastaminen, jotka ovat avaintekijöitä kesätyöntekijän onnistumiseen. Kesätyöntekijän perehdytyksestä vastaa yrityksesi tuttu palveluesimies tai palveluohjaaja, jonka tehtävä on varmistaa, että työntekijällä on riittävät tiedot ja taidot onnistua tehtävässään. Tarjoamme lisäksi kaikille kesätyöntekijöille laajan verkkokoulutusmahdollisuuden, jossa he pääsevät opiskelemaan teoriaa ja perehtymään yrityksemme tapaan toimia.

Aluksi kesätyöntekijä tutustuu toimitiloihinne ja perehtyy työtehtäviin opastetusti. Ensimmäisten päivien aikana käydään läpi kohteen työturvallisuusasiat, siivousrytmit sekä -tekniikat. Varsinainen työ alkaa vasta perehdytyksen jälkeen.

 

Alku vaatii totuttelua

Ensimmäiset työpäivät ovat monelle opettavaisia ja mielenkiintoisia, mutta ne voivat myös olla jännittäviä ja raskaita. Alussa kaikki on uutta ja tiedon sulattamiseen saattaa mennä muutamia päiviä. Toivommekin, että osoitamme ymmärrystä ja että annamme yhdessä kesätyöntekijälle mahdollisuuden onnistua työssään.

Toivomme suuren osan kesätyöntekijöistä palaavan remmiin taas ensi kesäksi tai jopa hakevan meille vakituiseen työsuhteeseen.

 

Ota yhteyttä milloin vain

ISS Direct -palvelukonseptiimme kuuluu, että voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Se käy käy kätevästi DirectAppi-sovelluksella, jonka saat käyttöösi lataamalla sen maksutta puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröitymällä käyttäjäksi työsähköpostiosoitteellasi.

Kun jätät viestin sovelluksen kautta, järjestelmään muodostuu työpyyntö, joka välittyy suoraan yrityksellesi nimetylle palveluesimiehelle ja -ohjaajalle.

ISS Direct Tukikeskuksen asiakaspalvelutiimiltä saat henkilökohtaista palvelua arkisin kello 8–16 numerosta 020 5155 9543 tai osoitteesta direct@iss.fi.

Hyvää kesää!

Picture of ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan toimija. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

Author