Kirkas idea -kilpailun suosikki on selvinnyt

Kirkas idea 2023 -kilpailu poiki mukavan määrän ehdotuksia, miten toimitilojen siivousta tai siivoukseen liittyvää palvelutasoa voisi piirun verran parantaa ja millaisilla pienillä teoilla siivousliike voisi ilahduttaa asiakkaitaan.

Finaaliin asti ylsi viisi ehdotusta, joista yleisö sai äänestää suosikkinsa. Suosituimmaksi osoittautui Tekijöille kasvot -idea, joskin idea siivousvälineiden hajasijoituksesta kiri aivan kannoille. Kunkin idean saaman ääniosuuden näet tuolta alta.

Kilpailuun tuli kosolti hyviä ehdotuksia, jotka eivät päässeet finaaliin asti, sillä ne ovat meillä jo käytössä. Hyödynnämme esimerkiksi jo enenevässä määrin siivousrobotteja ja asiakkaidemme käytössä on DirectAppi-sovellus yhteydenpitoon ja palautteen antamiseen. Monessa ideassa peräänkuulutettiin myös ekologisempia puhdistusaineita ja jopa kemikaalitonta siivousta, jotka jo ovat siivoustoimintamme kulmakiviä.Kirkas idea 2023 voittaja

30% äänistä

Tekijöille kasvot

“Kohteen siivoojista voisi olla pieni esite, jossa on henkilöiden kuvat, nimi ja joitain perustietoja. Olisi mukava tietää, kuka työpaikalla liikkuu ja pitää paikat puhtaina.”

Sweep_hahmot_tyytyvaisyys

Muut finalistit

2. sija, 27% äänistä
Siivousvälineiden hajasijoitus
“Omalla työpaikallani siivousvälineiden hajasijoitus helpottaisi, koska silloin voisi tehdä pienet "hätäsiivoukset" itse. Nopea reagointi, pienet vahingot. Nyt välineet ovat samassa kiinteistössä olevan toisen yrityksen puolella lukon takana.”
3. sija, 18% äänistä
Valoa työssä
“Isojen päältä ajettavissa yhdistelmäkoneisiin voisi laittaa etupaneeliin sinisen valon, jotta näkyvyys kulman takaa tultaessa olisi paremmin kunnossa, kun pestään lattioita.”
4. sija, 14% äänistä
Pilkettä silmäkulmassa
“Jos paikalla on muita ihmisiä, kun siivotaan, voisi välineille laittaa nimitarroja tuomaan iloa. Esim mopin tai lastan varteen Lasse lasta tai Miina moppi, koneeseen Kake kovasiivooja jne. Välineitä voisi toki tuunata myös sesongin mukaan, tonttulakkia koneelle jne.”
5. sija, 11% äänistä
Karkkia ja kukkia
“Siivooja voisi jättää karkin pöydälle kortin kera muutaman kerran vuodessa, kuten hotelleissa. Siivousfirman kautta voisi hankkia esimerkiksi tuoreita kukkia vastaanottotiloihin säännöllisesti.”

 

paikka_puhtaasta_poydasta

Haluatko paikan puhtaasta pöydästä?

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tuottaa uusia innovaatioita asiakkaidemme parhaaksi ja heidän liiketoimintansa tueksi. Tätä varten olemme perustaneet ISS Directin asiakasraadin eli Puhtaan pöydän, jossa pohditaan millaiset uudistukset ja innovaatiot parhaiten palvelisivat asiakkaitamme.

Puhtaaseen pöytään mahtuu 10 kehittämishaluista keskustelijaa. Oletko sinä yksi heistä? Hae mukaan!

Lue lisää