Palvelumme

Sweep-hahmot_näyttö

  • toimistosiivous Toimistosiivous
  • porrassiivuous Porrassiivous
  • myymalasiivous Myymäläsiivous
  • varastosiivous Varastosiivous
  • laakariasemien_siivous Lääkäriasemien siivous
  • pankkien_siivous Pankkien siivous
  • tuotantotilojen_siivous Tuotantotilojen siivous
  • muut_sopimussiivoukset Muut sopimussiivoukset
ISS Siivouksen Digiloikka-1

Ladattava opas

Tosi siistiä: digi tulee siivoukseen. Sinulle se tarkoittaa parempaa asiakaskokemusta ja enemmän etuja. Lataa esite, joka kertoo, miten voit digitaalisilla palveluillamme sujuvoittaa arkeasi, helpottaa siivousasioiden hoitoa ja hyödyntää sinulle suunnitellut edut.

 

Lataa

Tätä on ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivouspalveluita tuottava toimija. Henkilöstömme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

laatu
Laatu
Olemme siivousalan edelläkävijä. Saamme käyttöömme maailmalla testatut ja hyväksi koetut käytännöt ja kehitämme itse uutta. Haluamme olla ykkösiä osaamisessa ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Kauttamme saat siis aina laatutyötä
erikoisosaaminen
Konsepti
Konseptimme on testattu - ja se toimii! Saat käyttöösi parhaimmat välineet jatkuvaan yhteydenpitoon, ja me olemmekin sinuun aktiivisesti yhteydessä. Konseptimme kulmakiviä ovat valtakunnallinen kattavuus, paikallinen henkilöstö, yhteydenpidon työkalut sekä nimetty yhteyshenkilö.
Sweep-hahmot_graafi
palvelu
Yksilöllinen palvelu
Kukin asiakas on ainutlaatuinen, ja palvelukokonaisuus muodostuu tarpeesi mukaan aina siivouksesta tukipalveluihin saakka. Näin et maksa turhasta ja saat rahalle parhaan vastineen.
vuorovaikutus
Aito vuorovaikutus
Meille luotettavuus on kaiken perusta ja asiakaspalveluun suhtaudumme intohimolla. Asiakkaanamme saat kauttamme ammattitaitoisen, intohimoisesti työhönsä suhtautuvan tekijän tarjoaman luotettavan siivouspalvelun sekä nopean reagoinnin ja helpon yhteydenpidon.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan

Kiinnostuitko palveluistamme? Teemme mielellämme yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen – täytä vain alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sweep-hahmo+puhelin_ota_yhteytta