Palvelumme

Sweep-hahmot_näyttö

 • toimistosiivous

  Toimistosiivous

 • myymalasiivous

  Myymäläsiivous

 • varastosiivous

  Varastosiivous

 • laakariasemien_siivous

  Lääkäriasemien siivous

 • tuotantotilojen_siivous

  Tuotantotilojen siivous

 • pankkien_siivous

  Pankkien siivous

 • porrassiivuous

  Porrassiivous

 • muut_sopimussiivoukset

  Muut sopimussiivoukset

Aina tismalleen tarpeidesi mukainen palveluratkaisu

Räätälöimme palveluratkaisumme aina siivottavan kohteen mukaan. Otamme huomioon muun muassa tilan käyttötarkoituksen, käyttöajat sekä pintamateriaalit ja mitoitamme ratkaisun niiden mukaan. Asiantuntijamme tuleekin aina ennen tarjouksen tai sopimuksen tekemistä paikan päälle arvioimaan tarkoituksenmukaiset toimenpiteet sekä niiden vaatiman työmäärän, -menetelmät ja -välineet.

Sweep_muistiinpano
ISS_palvelusivu_vesi1

Suosimme kemikaalivapaata siivousta

Suosimme kemikaalivapaata siivousta
Kemikaalivapaa siivous tarkoittaa ylläpitosiivousta, joka toteutetaan ultrapuhtaan tai otsonoidun veden, siivouskoneiden, twister-laikkojen ja mikrokuitutuotteiden avulla. Kemikaaliton siivous on myös tuoksutonta siivousta, sillä ilmaan ei jää hajustejäämiä kemikaaleista. Kemikaalivapaalla siivouksella saavutetaan jopa parempi lopputulos puhtaudessa kuin ennen, mutta ilman haitallisia kemikaaleja.

Siivousrobotit ovat apunamme

Hyödynnämme siivousrobotteja, jos se on järkevää asiakkaan ja siivottavien tilojen näkökulmasta. Robotit imuroivat avoimia tiloja, jolloin siivoojat voivat samaan aikaan puhdistaa vaikeammin saavutettavia alueita. Robotiikan hyödyntämisen lähtökohta on tuottavuuden parantaminen, sillä se koituu aina asiakkaan eduksi – joko kustannustehokkuutena tai siivoustyön laadun parantumisena.

robotiikka

Tätä on ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivouspalveluita tuottava toimija. Henkilöstömme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

laatu
Laatu
Olemme siivousalan edelläkävijä. Saamme käyttöömme maailmalla testatut ja hyväksi koetut käytännöt ja kehitämme itse uutta. Haluamme olla ykkösiä osaamisessa ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Kauttamme saat siis aina laatutyötä
erikoisosaaminen
Konsepti
Konseptimme on testattu - ja se toimii! Saat käyttöösi parhaimmat välineet jatkuvaan yhteydenpitoon, ja me olemmekin sinuun aktiivisesti yhteydessä. Konseptimme kulmakiviä ovat valtakunnallinen kattavuus, paikallinen henkilöstö, yhteydenpidon työkalut sekä nimetty yhteyshenkilö.
Sweep-hahmot_graafi
palvelu
Yksilöllinen palvelu
Kukin asiakas on ainutlaatuinen, ja palvelukokonaisuus muodostuu tarpeesi mukaan aina siivouksesta tukipalveluihin saakka. Näin et maksa turhasta ja saat rahalle parhaan vastineen.
vuorovaikutus
Aito vuorovaikutus
Meille luotettavuus on kaiken perusta ja asiakaspalveluun suhtaudumme intohimolla. Asiakkaanamme saat kauttamme ammattitaitoisen, intohimoisesti työhönsä suhtautuvan tekijän tarjoaman luotettavan siivouspalvelun sekä nopean reagoinnin ja helpon yhteydenpidon.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan

Kiinnostuitko palveluistamme? Teemme mielellämme yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen – täytä vain alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sweep-hahmo+puhelin_ota_yhteytta