Puhtaasti parempi maailma – missiomme on luoda tiloja, joissa on hyvä olla

By
2 Minutes Read

Me uskomme, että hyvinvointi kukoistaa tiloissa, joissa on hyvä olla. Missiomme on luoda sellaisia laadukkailla siivouspalveluilla.


Tämän blogin pääkuvassa ja monessa muussakin paikassa seikkaileva ISS Directin maskottihahmo on nimeltään Sweep. Nimi ei ole sattumaa, vaan se on syntynyt motostamme Service With Energy, Empathy and Passion. Suomeksi nuo sanat vois kääntää ajatukseksi, että palvelemme asiakkaitamme aina hyvällä sykkeellä ja intohimoisesti – ja aina ensisijaisesti asiakkaan etua ja tarpeita ajatellen.

Sweep on siinäkin mielessä hyvä nimi, että siihen kätkeytyvissä sanoissa on hyvin kiteytetty olemassaolomme oikeutus, päämäärämme sekä asiat, jotka ohjaavat jokapäiväistä työskentelyämme. Missiomme, visiomme ja arvomme sellaisinaan eivät ehkä ole oleellisia ulkopuolisten silmissä – kiinnostavia niistä tulee vasta, kun pohtii, miten ne toteutuvat arkisessa työssämme ja ennen kaikkea millaista etua niistä koituu asiakkaillemme.


Puhtaissa tiloissa ihmisen on hyvä olla

Ylevä tavoitteemme on tehdä maailmasta toimiva luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Selkosuomeksi sanottuna huolehdimme siis asiakkaidemme tilojen siisteydestä ja puhtaudesta, jotta ne olisivat viihtyisät ja turvalliset niin työntekijöille kuin yrityksen asiakkaille.

Siisteys on merkittävä tekijä viihtyvyyden kannalta. Työt vain yksinkertaisesti sujuvat paremmin, kun työympäristö on puhdas ja paikat ovat kunnossa. Puhumattakaan siitä, että siistit tilat luovat asiakkaille myönteistä mielikuvaa yrityksestä, kun taas sotkuisuus ja likaisuus ovat omiaan karkottamaan asiakkaat muualle.

Puhtaus on myös terveys- ja turvallisuustekijä, mikä on korostunut koronan myötä, kun hygienian merkitys on kasvanut. Pitämällä paikat puhtaina voidaan osoittaa työntekijöille tai asiakkaille, että tiloissa oleskelu on turvallista. Samaten pitää muistaa, että huolellinen siivous vähentää pölyn määrää ja vähentää siten sisäilmaongelmiin liittyviä riskejä.

 

Suuren voima, pienen ketteryys

Vaatimaton tavoitteemme on olla oman alamme ykkönen, ja kohti tavoitettamme pyrimme olemalla vahvempia ja selkeämpiä sekä toimimalla tiiviimmin.

Ketteryys on ehdoton etumme, mutta yhtä lailla pystymme tarjoamaan ison yrityksen vahvuudet. Olemme osa maailmanlaajuista palveluyritystä, joten pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön alan viimeisimmät innovaatiot – oli sitten kyse siivousteknologioista ja -metodeista tai vaikkapa digitaalisista työkaluista siivousprosessin ja asioinnin sujuvoittamiseksi.

Selkeys merkitsee sitä, että asiakkaanamme saat meiltä aina tarpeidesi mukaista palvelua – ja tismalleen sen mukaan, kuten on sovittu. Asiointi kanssamme on mutkatonta ja suoraviivaista.

Tiiviimpi toiminta merkitsee kahta asiaa. Ensinnäkin teemme kasvollista ja tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Meillä asioit aina ihmisen kanssa, joka vastaa nimenomaan sinun tilojesi puhtaanapidosta. Toisekseen toimimme sisäisesti tiiviisti ja mahdollisimman matalalla organisaatiolla, minkä ansiosta voidaan välttää rikkinäisen puhelimen aiheuttamat ongelmat.

 

Laatua välittämällä ja toimimalla

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhtenäisyys, rehellisyys, vastuullisuus, yrittäjyys ja laatu. Näistä keskeisimmät asiakkaidemme kannalta lienevät vastuullisuus ja yrittäjyys, joista asiakkaillemme näkyvä laatu pääasiallisesti syntyy.

Yrittäjyys on asenne, jota voisi kuvata lupauksella toimimme, mikä näkyy asiakkaillemme ketteryytenä ja laatuna. Jokaisella ISS:n työntekijällä on yrittäjämäisen toimintatavan ansiosta sekä valta että vastuu toimia itsenäisesti ja aktiivisesti. Kun ihminen saa ratkaista asioita oma-aloitteisesti eikä joudu joka kerta kysymään lupaa ylempää, asiakkaan tilojen siivous hoituu yksilölisesti ja joustavasti.

Vastuullisuutemme olemme puolestaan kiteyttäneet sanaan välitämme. Se merkitsee muun muassa sitä, että välitämme ympäristöstämme ja pyrimme kuormittamaan sitä niin vähän kuin mahdollista. Käytämme mahdollisuuksien mukaan vain puhdasta vettä siivoukseen ja vältämme kemikaalien käyttöä. Ja jos käytämme kemikaaleja, ne ovat pääsääntöisesti elintarviketeollisuuden ylijäämäkasviksista tehtyjä puhdistusaineita.

Välittäminen on myös sitä, että kannamme vastuumme asiakkaan suuntaan. Teemme lupaamamme asiat siten ja silloin kuin on sovittu.

Jos olet kiinnostunut tutkailemaan missiotamme ja arvojamme tarkemmin, voit perehtyä niihin täällä.

Picture of ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan toimija. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan Sinulle parasta palvelua.

Author